Body

Hormoonexplosie – sambyhan – Medium

Guus heeft zo zijn eigen pleziertjes. De sportschool bijvoorbeeld. Ja, om spieren te kweken. Maar ook omdat hij het daar zo grappig vindt.

Dinsdagochtend. Een van de twee vaste ochtenden dat ik in de sportschool te bewonderen ben. Aangezien ik daar niet de enige ben, moet ik haast noodgedwongen ’s ochtends vroeg, om 8 uur al paraat staan om aan allerlei ijzerwaren te trekken en duwen om wat spiermassa te genereren. Tegenwoordig zijn namelijk de sportscholen tot de nok toe gevuld. Iedereen wil fit zijn, neem ik dan maar aan.

Mijn persoonlijke reden om naar de sportschool te gaan was niet per se om een bredere variant van mezelf te worden, maar des te meer om wat discipline te kweken. Het leventje werd mij anno jaarwisseling 2019 wat te comfortabel en ik moest mezelf op een bepaald gebied uitdagen. Dus vandaar het voornemen om meer te gaan sporten. Tot noch toe is het een succes. Dat het een succes is, komt volgens mij mede doordat het ook ontzettend grappig is om in de sportschool te zijn. Serieus waar. Als er nog iemand is die ontkent dat wij geen dieren zijn, dan nodig ik U graag uit om eens in een hedendaagse sportschool rond te lopen. 
 
Een grote hormoonexplosie is daar aan de hand. Het testosteron vliegt je om de oren en je kunt de eierstokken haast horen klapperen. De mannetjes presenteren zich het liefst gekleed in strakke maillots en oversized hemdjes aan het andere geslacht. Tegenwoordig kan alles…

De vrouwtjes laten zich ook van hun beste kant zien. Zij dragen strakke broeken die precies de contouren van hun derrière accentueren. Daarboven dragen ze korte shirts om zo de nadruk te leggen op de vorm van hun heupen. 
Vaak heb ik de behoefte om aan iedereen de bevestiging te geven waar ze naar op zoek zijn. Om dan heel sarcastisch, langs al die dames te lopen en te zeggen: zo hé, jij hebt echt lekkere ronde billen! Ik ben zo benieuwd naar wat dan de reactie zou zijn. Want, dat willen ze graag horen, neem ik dan maar aan. 
Een slechte pornofilm, daar lijkt het soms op. Waardoor ik me afvraag — terwijl ik naar een van die goed geaccentueerde derrières kijk — wanneer de orgie daar eens een keer gaat losbarsten.


Source link
Tags
Back to top button
close
Thanks !

Thanks for sharing this, you are awesome !

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!